Orange reinnoieste portofoliul de produse PrePay

 

Orange Romania, operatorul cu cel mai mare numar de clienti, simplifica portofoliul de produse PrePay. Incepand din luna noiembrie 2008, Orange reduce numarul de planuri tarifare si simplifica tarifele si schemele de bonificatie. In acelasi timp, Orange adauga elemente noi si maximizeaza beneficiile clientilor Orange PrePay.

Numarul planurilor tarifare se reduce de la sapte la cinci: Start, My Time, My Group, My Orange si Music. In ce priveste tarifele, Orange ofera cele mai mici tarife pentru destinatia nationala favorita – 8 centi – si un tarif de 10 centi pentru apelurile in interiorul retelei.

Clientii cu vechime in retea isi pot alege un numar magic din retea cu care pot vorbi cu 1 cent/minut oricand.

De asemenea, la reincarcarea contului PrePay cu valoarea minima de 4 EUR, clientii Orange primesc 10% din valoarea reincarcata, acesta fiind cel mai mare bonus oferit de un operator de telefonie mobila din Romania.

 

„Prin rearanjarea intregului portofoliu de produse PrePay ne–am propus sa atingem doua obiective: sa simplificam planurile tarifare si sa oferim preturi mai bune. Aceste schimbari sunt in conformitate cu noua viziune de brand „together we can do more” a spus Ana Niculae – Consumer Division Manager.

Orange acorda o atentie deosebita nu numai calitatii serviciilor si acoperirii retelei ci si mediului inconjurator. Astfel, odata cu noul portofoliu PrePay se lanseaza si un design nou al pachetului. Pentru a reduce impactul activitatilor companiei asupra mediului, ambalajul pachetului Orange PrePay este produs acum din carton reciclat si reciclabil.

Reinnoirea serviciului PrePay se relizeaza nu numai la nivelul produsului, ci si al comunicarii. Astfel, Orange Prepay lanseaza cu aceasta ocazie si o noua platforma de comunicare conceputa de catre agentia Publicis Conseil, Paris, in linie si ea cu noua viziune a Grupului „together we can do more”.

Clientii care doresc sa achizitioneze noile produse PrePay au la dispozitie si magazinul on-line Orange Web Shop, unde gasesc pachete PrePay, credit, telefoane, accesorii si materiale promotionale.

 

 

 

Sursa: www.orange.ro.

Autor: Emil Gradinescu

Un comentariu la „Orange reinnoieste portofoliul de produse PrePay

  1. gabi

    Cred ca orange este cea mai buna firma de pe piata raportat la calitate pret. Daca se doreste calitate tind sa optez catre Voda. Iar daca tineti la bani, cosmote.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *