Orange, furnizor oficial de continut pentru mobil al UEFA EURO 2008

Orange este singurul operator de telecomunicatii care detine drepturile de difuzare pe mobil a continutului video din meciurile UEFA EURO 2008.

In perioada 7 – 29 iunie, clientii Orange vor avea la dispozitie in portalul Orange World un mini-site dedicat UEFA EURO 2008 pe care il vor putea accesa gratuit si in care vor putea vedea videoclipuri cu cele mai importante faze ale meciurilor, transmise la cateva momente dupa desfasurarea live acestora, precum si rezumatele tuturor meciurilor din campionat.

Clientii Orange pot alege sa primeasca mesaje de notificare pe telefonul mobil ori de cate ori sunt postate noi videoclipuri.

De asemenea, in mini-site-ul UEFA EURO 2008 clientii Orange vor gasi cele mai noi stiri referitoare la competitie, programul meciurilor, scoruri, clasamente si informatii despre stadioane si vor putea descarca sonerii, screensavere si wallpapere tematice.

„Sportul este una dintre cele mai populare sectiuni din Orange World, peste 20% dintre clientii care intra in portal accesand rubricile din aceasta sectiune. Cautam sa imbogatim in permanenta serviciile de continut mobil, fie ca este vorba de sport, muzica, jocuri, servicii video sau informatii pentru a le oferi clientilor nostri cele mai noi si interesante evenimente in format multimedia”, a declarat Oana Comănescu, Content & Multimedia Division Manager la Orange Romania.

Orange, parte a grupului France Telecom, are in prezent, in Romania 10,010 milioane de clienti si este.

La sfarsitul primului trimestru al anului 2008, Orange Romania a avut venituri de 307 milioane de euro, in crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Sursa: Orange Romania ( www.orange.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *