Orange are succes cu Internetul mobil

Mobile-Stick-Soft.roOrange are mii de solicitari pentru pachetul de testare a Internetului mobil. Acesta primeste lunar din partea catorva mii de persoane solicitari pentru a testa gratuit, timp de 15 zile, oferta de serviciile de date mobile.

Pachetul de test care include un modem USB si acces nelimitat la Internet mobil la viteze de pana la 7,2 Mbps, a fost lansat la jumatatea anului 2008. Reprezentantii OrangeRomania au subliniat ca nu exista un termen limita la care oferta va fi intrerupta.

Confruntati cu concurenta din ce in ce mai acerba, operatorii telecom pun accent pe extinderea serviciilor de date in incercarea de a compensa incetinirea cresterilor pe segmentul de voce. Richard Moat, fostul director executiv al Orange Romania, afirma in primul trimestru al anului trecut ca in topul prioritatilor companiei se afla serviciile de date mobile, compania urmarind in continuare sa isi extinda serviciile 3G.

La randul sau, Vodafone Romania a lansat o oferta de date prin care clientii companiei ce aleg unul dintre abonamentele de Internet si incheie contractele prin magazinul online Vodafone primesc gratuit un modem USB Stick.

 

Un comentariu la „Orange are succes cu Internetul mobil

  1. cristi

    vreau sa stiu ce anume imi trebuie sa obtin un modem ca sa il pot incerca astept raspuns mc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *