Opt link-uri utilie pentru extensii Firefox

Firefox-addonsFirefox ramane, pentru moment, browserul cel mai utilizat atat pentru viteza si securitate, cat si pentru optiunile de personalizare.

Acestea din urma, suplimentele si extensiile Firefox, permit personalizarea pana la cele mai mici detalii.

Soft.ro va ofera o lista cu 8 link-uri pentru download-ul celor mai ultile extensii.

 

 

FoxTab    http://www.softpedia.com/progDownload/FoxTab-Download-109103.html

 

Este o extensie 3D pentru tab-urile de browsing. Cu cele cinci layout-uri atractive, schimbarea tab-urilor deja deschise este mult mai usor de realizat. Faptul ca totul se intampla intr-un mediu 3D, gruparea, filtrarea si inchiderea sau deschiderea de noi tab-uri se transforma intr-o experienta inedita si atractiva.

 

Read It Later   http://download.cnet.com/Read-it-Later/3000-2351_4-10912613.html

 

Permite salvarea paginilor de interes pentru utilizator, astfel incat acesta le poate parcurge sau citi fie atunci cand va avea neoie, fie atunci cand va avea timp. Extensia elimina dezordinea din ferestrele de navigare si le pastreaza numai pe cele pe care utilizatorul le marcheaza ca fiind de interes pentru el.

 

Weave Sync   http://download.chip.asia/in/Weave-Sync_4893293.html

 

Cripteaza si sincronizeaza in mod securizat setarile Firefox cu celelalte browsere. Pe langa browser, WeaveSync pastreaza toate setarile din Forefox si pentru mai multe calculatoare desktop sau laptop dar si pentru telefoane mobile

 

FindList   https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/11147

 

Aceasta extensie transforma box-ul de cautare in paginile web intr-o lista de tip drop down. FindList pastreaza in aceasta lista pana la 15 elemente salvate din cautarile anterioare ale utilizatorului.

 

Personas    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=Personas&cat=all

 

Extensia include zeci de teme si skin-uri pentru browser. Prin intermediul acestora se poate schimba fundalul browserului, fara repornirea programului. Cu Personas, fiecare isi poate personaliza si individualiza browserul cu sute de designuri deja disponibile sau isi poate crea propriul design.

 

Video DownloadHelper   https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=Video+DownloadHelper&cat=all

 

Prin aceasta se pot downloada si converti video-urile de pe Web, mai exact de pe majoritatea site-urilor de tip YouTube. Extensia functioneaza atat pentru galeriile audio cat si pentru cele de imagini.

 

PDF Download   https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=PDF+Download+++&cat=all

 

Prin aceasta extensie se realizeaza vizualizarea fisierelor PDF in Firefox ca si HTML. De asemenea, prin toolbar-ul Web-to-PDF puteti salva si shareui paginile Web la calitatea unui fisier PDF.

 

Browser Backgrounds   https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=Browser+Backgrounds+&cat=all

 

Se pot alege dintr-o gama extinsa de imagini pe care le puteti plasa, ulterior in fundalul browserului fara a il inchide sau a opri navigarea. De asememena, utilizatorul isi poate uploada propriile imagini in browser.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *