Operatorii mici si medii de Internet se vor vinde

Operatori-Internet-Soft.roIn viitorul imediat, operatorii mici si medii de internet si cablu vor fi nevoiti, incepand cu al doilea trimestru al acestui an, sa vanda pachete de actiuni din companie pentru a putea rezista in piata.

Din cauza tarifelor ridicate, pe piata de servicii de televiziune se petrece un fenomen neobisnuit: clientii renunta la televiziunea prin satelit pentru servicii prin cablu.

Piata video este la un nivel destul de inalt de saturare si chiar exista la ora actuala un fenomen interesant, de renuntare la DTH (direct to home) si de intoarcere la cablu. Ofertele agresive pe DTH au fost pe doi, cu primul an foarte ieftin si al doilea an foarte scump.

In prezent, Dolce este cel mai agresiv jucator pe piata DTH, concurent direct al furnizorilor de cablu, ca urmare a strategiei Romtelecom de retentie a clientilor de telefonie fixa prin pachete integrate de servicii.

Pe baza crizei economice, clientii din telecom se vor intoarce la alegerea bazata pe criterii de pret, dupa ce piata evoluase anul trecut spre un consum in functie de necesitati.

Clientii au tendinta de a renunta la upgrade de abonamente si la migrarea catre pachete mai scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *