Openbravoi – Soft ERP open source in romana

Solutia Openbravo ERP v2.35 este disponibila acum in limba romana, localizarea pentru Romania acoperind atat partea de traducere (realizata de Apal Informatique SRL) cat si adaptarea planului contabil la normele romanesti.

Openbravo este o solutie software open source completa, bazata pe interfata web, dedicata managementului companiilor, care propune un concept ERP original:

“Sa detii propriul tau ERP si sa platesti doar pentru suportul profesional de care ai nevoie, nu si pentru licente”

Sistemul este conceput pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM) care cauta un sistem integrat pentru administrarea afacerii in domenii variate ca distributie, logistica, productie, servicii.

Un sistem capabil sa administreze operatiunile zilnice, sa optimizeze procesele de business, imbunatatind satisfactia clientilor si marind profiturile.

Mai mult decat atat, fiind open source, Openbravo poate fi obtinut fara plata licentei prin download gratuit si nelimitat direct de pe website www.openbravo.com

Numarul descarcarilor de pe internet a Openbravo a depasit 600 000, pentru 45 de localizari nationale.

Suportul este asigurat prin partenerii locali si, pentru implementari critice, prin subscrierea de contracte complementare direct cu societatea comerciala Openbravo.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *