Olympus – inovatie si performanta

Prin intermediul noilor modele Olympus µ TOUGH-8000 & µ TOUGH-6000 rezistenta capata noi definitii: sunt acvatice, rezistente la inghet, rezistente la caderi – sunt optiunea naturala pentru oricine cauta o camera care sa tina pasul cu un stil de viata activ. Olympus µ-9000, µ-7000 si µ-5000 redefinesc eleganta performantei avand pe langa designul stilat si caracteristici ce stabilesc noi standarde.

Seria FE, caracterizata prin usurinta in utilizare si o multitudine de functii ce permit obtinerea unor rezultate fotografice remarcabile la un pret accesibil, este completata cu trei noi modele: FE-5000, FE-3010 si FE-45.

Olympus SP-590UZ reprezinta noul lider al categoriei ultra-zoom compact. Avand un obiectiv zoom superangular 26x si acoperind un domeniu al distantei focale intre 26-676mm* acesta depaseste cu mult competitia. De la prim-planuri ale subiectelor aflate la distanta pana la fotografii de grup in interior, aceasta camera dispune de tot ce aveti nevoie. In acelasi timp nu va veti mai preocupa de imaginile neclare cauzate de miscarea brusca a camerei: veti obtine imagini perfecte datorita Stabilizarii Duale a Imaginii.

Pentru a nu pierde nici o secunda din actiune acest model aduce in plus o ultra viteza de fotografiere de pana la 10fps**. Vizualizarea imaginilor, chiar si in lumina directa a soarelui, devine o placere datorita ecranului LCD clar si luminos de 6.9cm/2.7” HyperCrystal II. SP-590UZ ofera fotografilor libertatea completa a controlului manual precum si avantajele cellor 18 moduri de fotografiere.

 

 

Sursa: www.olympus.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *