O noua nisa de piata prin intermediul www.franchise-business.ro !

 

Traim cu totii in era informatiei si toata lumea are nevoie de training-uri in diferite domenii, in functie de ce isi doreste fiecare in viata profesionala sau chiar in hobby.

Studiile au aratat ca un angajat care nu are un training la baza, are nevoie de mult mai mult timp(de sase ori mai mult), decat un angajat cu un training, pentru acelasi volum de munca. In continuare, franciza The Fourth R isi spune cuvantul…

In ajutorul angajatului, al angajatorului, dar si al parintilor si copiilor, vine o firma noua in Romania care are ca obiect de activitate trainingul. Franciza The Fourth R se ocupa cu training-uri in domeniul IT, care ne usureaza atat de mult munca. Firma care aduce aceste cursuri in Romania se numeste Franchise Business Solutions(FBS).

Cursurile The Fourth R invata copiii cum sa poata folosi calculatorul ca pe o sursa de cunoastere, de informare, de exprimare si chiar un ajutor pentru temele de acasa. Pentru angajatori, aceste cursuri sunt o investitie, nu o cheltuiala, pt ca rezultatele se vad imediat: creste productivitatea muncii, se diminueaza timpul de lucru acordat unei activitati.

Franciza The Fourth R ofera clientilor sai programe de training in domeniul computerului si servicii de certificare prin intermediul a doua canale distincte: Divizia pentru Tineri (piata tinta: copii sub 18 ani) si Divizia pentru Adulti (servicii la nivel de corporatie si pregatire practica pentru adulti). Obiectivul companiei este de a crea si a mentine pentru fiecare client o pregatire de succes in domeniul computerului si a programelor de certificare.

Franciza The Fourth R ofera de asemenea programe unice de pregatire adresate copiilor de toate varstele menite sa dezvolte si sa consolideze cunostintele acestora in domeniul computerului. Incepand de la copii de gradinita pana la elevii de liceu pot beneficia de pe urma acestor programe special concepute sa acopere fiecare nivel de cunostinte de la dactilografiere si procesare word pana la wed design si programare.

Acest tip de franciza poate fi atractiva pentru multi oameni de afaceri din Romania. Aceasta companie are peste 150 de francize deschise in peste 20 de tari si este in continua dezvoltare in intreaga lume.

Incepand cu anul 1991, Fourth R a asigurat pregatirea multor angajati din companii mari sau mici. Printre clientii companiei Fourth R se numara atat afacerile familiale cat si firmele care fac parte din Fortune 500: ATT, Siemens, First National Bank, Johnson Controls, Price Waterhouse, Merrill Lynch, Farmers Insurance, Eastman Chemical, Century 21, Crystal Tissue, East Tennessee State University, American Red Cross, Anderson and Nelson si multe altele.

Franciza The Fourth R isi face prezenta in Europa, SUA, Canada, Mexic, Ecuador, Asia, si Africa.

Franciza The Fourth R este disponibila in Romania ca licenta Master pentru mai putin de 15.000 EURO. Pentru mai multe detalii vizitati www.franchise-business.ro

 

 

Autor: Gabriel Florian

Sursa: www.franchise-business.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *