O agentie de web din Romania dezvolta pentru unul dintre investitorii Skype

 

SixtyFour Eights Group a fost aleasa sa dezvolte platforma web pentru cel mai recent start-up al angel-investitor-ului danez Morten Lund, binecunoscut pentru succesul pe care l-a obtinut cu serviciul VoIP, Skype.

Livestub este numele proiectului gandit de Levi Bergovoi si Michael Hershfield ce are drept scop simplificarea modului in care se tranzactioneaza biletele la diverse evenimente sportive si culturale pe piata secundara a vanzarii de bilete din SUA.

“Este timpul sa fie creat un “site de bilete condus de fani” care sa aiba cu adevarat in vedere nevoile si dorintele acestora, fie ei vanzatori sau cumparatori”, sustine Morten Lund. In favoarea acestei afirmatii, argumentele aduse de LiveStub sunt lipsa comisionului pe care alte site-uri de profil il percep utilizatorilor pentru tranzactionarea biletelor, transparenta si usurinta cu care se desfasoara procesul de vanzare-cumparare, rapiditatea in comunicare intre partile implicate si altele. Tinand cont de finantarea primita, Livestub are mare potential sa ajunga in top, pe o piata estimata la aproximativ 5 miliarde de dolari.

Livestub.com se deosebeste printr-o interfata simpla si intuitiva in spatele careia se afla o aplicatie puternica ce interactioneaza cu uriasa baza de date cu bilete.

Facilitati precum geo-localizarea permit afisarea de continut specific in functie de zona in care se afla utilizatorul, dar si gasirea celui mai apropiat comerciant de bilete la evenimentul dorit. LivePrice/Ticket Evaluator este un sistem ce ajuta un vanzator sa stabileasca pretul optim pentru biletul pe care il detine, iar “valoarea” unui eveniment poate fi estimata pe baza graficelor de popularitate.

Livestub este unul din proiectele de succes aduse de biroul Los Angeles, deschis de 648 in februarie 2008.

Infiintata in 2004, dar avand experienta online-ului din anul 2000, agentia de web SixtyFour Eights Group ofera servicii de creatie, dezvoltare si consultanta pentru proiecte web si pentru platformele mobile. Desfasurandu-si activitatea prin intermediul birourilor din Bucuresti, Iasi si Los Angeles, 648 vine in sprijinul clientilor romani si straini printre care se afla Connect 3, EuroTire OTR, LiveStub, grupul Ringier, Raiffeisen si altii.

 

 

Autor: Mircea Radu Badea

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *