Nvidia si Fujitsu Siemens – noi notebook-uri entry-level

 

Fujitsu Siemens Computers foloseste unitatile de procesare vizuala NVIDIA® GeForce® 8200M pentru a echilibra raportul performanta/pret.

NVIDIA anunta astazi adoptarea unitatilor de procesare vizuala GeForce® 8200M de catre Fujitsu Siemens Computers, pentru imbunatatirea performantelor notebook-urilor din seria Esprimo Mobile V.

Seria de notebook-uri entry-level ESPRIMO Mobile V reprezinta o solutie extraordinara pentru companiile mici sau mijlocii si pentru utilizatorii obisnuiti.

Cu unitatile de procesare vizuala NVIDIA GeForce 8200M, aceste notebookuri por rula mult mai bine aplicatii precum Google Earth, Adobe Acrobat 3D, Apple iTunes sau Microsoft Windows Vista, fara a reduce durata de viata a bateriei. De asemenea, cu ajutorul celei de-a treia generatii a engine-ului video NVIDIA PureVideo® HD, pot fi rulate o serie de aplicatii vizuale precum fisierele video de inalta definitie, unitatea de procesare vizuala (GPU) preluand intreaga sarcina de procesare grafica de la procesor (CPU).

Armin Kumpf, Senior Director al Business Mobiles din cadrul Fujitsu Siemens Computers explica: “Am ales unitatile de procesare vizuala NVIDIA GeForce 8200M pentru aceste notebook-uri pentru ca ne-au permis dezvoltarea solutiei ideale pentru utilizatorii sensibili la pret. Seria de notebook-uri ESPRIMO Mobile V ofera o experienta extraordinara in aplicatiile obisnuite de grafica si de procesare, dispunand de o autonomie indelungata si de preturi avantajoase”.

Serge Palaric, Director NVIDIA pentru Divizia OEM din EMEA si India, adauga: “Piata notebook-urilor este cea mai dinamica piata de PC-uri de astazi. Chiar si pentru entry level, utilizatorii solicita notebook-uri cu un nivel ridicat de performante grafice, iar Fujitsu Siemens Computers vine in intampinarea acestei nevoi imbunatatind seria Esprimo Mobile V cu unitatile de procesare vizuala NVIDIA GeForce”.

Notebook-urile din seria Esprimo Mobile V vor fi disponibile in regiunea EMEA incepand cu luna noiembrie 2008, la un pret de 599 EUR.

 

 

 

www.nvidia.co.uk.

Autor: Brodoceanu Ana-Maria

Un comentariu la „Nvidia si Fujitsu Siemens – noi notebook-uri entry-level

  1. samuel@11

    Nvidia este cea mai buna companie de placi video de pe piata la ora actuala si asocierea cu Fuj este mai mult decat necesara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *