NVIDIA – procesare vizuala Quadro FX 4800

 

NVIDIA Corporation,  a lansat o nouaunitate profesionala de procesare vizuala (GPU) destinata utilizatorii de catre profesionisti: NVIDIA® Quadro® FX 4800. Noua unitate profesionala de procesare vizuala vine in intampinarea utilizatorilor care folosesc aplicatii complexe precum designul mecanic asistat de calculator (MCAD), crearea de continut digital (DCC) sau aplicatii de transmitere de informatii pe banda larga.

Arhitectura GPU avansata, memoria grafica extinsa si posibilitatea reproducerii culorilor pe 30 de biti reprezinta cateva atribute care fac din unitatea de procesare vizuala Quadro FX 4800 solutia ideala pentru profesionistii care vor sa depaseasca barierele conventionale de realism, performanta si calitate.

“Pe o piata tot mai competitiva, profesionistii trebuie sa ofere rezultate mai bune si mai economice intr-un timp mai scurt”, a declarat Jeff Brown, General Manager, Professional Solutions, NVIDIA.

“NVIDIA nu raspunde numai acestei provocari, ci ridica stacheta procesarii vizuale profesionale prin dezvoltarea unor solutii specializate care vin in intampinarea nevoilor specifice ale profesionistilor – fie ei geofizicieni sau designeri MCAD.”

Solutiile NVIDIA Quadro sunt disponibile in reteaua distribuitorilor si integratorilor de sisteme si partenerii de canal NVIDIA PNY Technologies (SUA si EMEA), Leadtek (APAC), si Elsa (Japonia). Unitatea de procesare vizuala Quadro FX 4800 este disponibila incepand de astazi. Pentru mai multe informatii despre intreaga gama de solutii profesionale NVIDIA, va rugam sa vizitati www.nvidia.co.uk/quadro.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: George Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *