Nvidia lanseaza seria GeForce 9M pentru notebookuri

Cei de la Nvidia au portat ultimele GPU-uri lansate de ei, care fac parte din seria 9, pe platformele destinate notebookurilor.

Reprezentanti ai companiei declara ca GeForce 9M este mai rapida cu 40% decat generatia 8, si de zece ori mai performanta decat placile video integrate de Intel (de exemplu X3100).

Geforce 9M suporta tehnologii de ultima generatie intre care amintim suport PureVideo HD si DVI, support HDMI 1.3, DisplayPort 2.2 si Blu-Ray Profile 2.0, iar ceea ce le face si mai speciale este suportul pentru doua placi video prin tehnologia Hybrid SLI (permite alaturarea a doua placi dintre care un model GeForce 9M si un model inferior – care sa fie folosit la operatiunile curente, urmand ca cel mai puternic dintre ele sa intre in functiune doar atunci cand este nevoie.).

In seria GeForce 9M se regasesc mai multe modele diferite, fiecare fiind adresat cate unui segment de piata: Value care va avea GF9100M G, Mainstream care va avea 9400M, 9300M GS si 9200M GS si Performance care va avea modelele 9600M GT, 9600M GS si 9500M G.

Sursa: DailyTech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *