NVIDIA CUDA promoveaza aplicatia software Nero Move it

NVIDIA Corporation, liderul mondial in tehnologia de procesare vizuala, anunta ca Nero a adoptat arhitectura de procesare paralela NVIDIA CUDA pentru accelerarea celei mai noi aplicatii Move it, lansata in cadrul targului CeBIT. Disponibila din luna aprilie ca actualizare a aplicatiei curente Nero Move it, versiunea noua imbunatateste timpul de codare video si reduce sarcina alocata procesorului CPU. Folosind tehnologia CUDA pentru a beneficia de puterea de procesare intens paralela a unitatilor de procesare vizuala NVIDIA, Nero Move it optimizeaza timpul de codare a unui fisier video HD pentru iPod de la cateva ore la cateva minute. Chiar si mai mult timp poate fi salvat daca se codeaza in formatul standard de inalta definitie H.264.

“Nero Move it este conceput pentru utilizatorii care au nevoie de o aplicatie cu ajutorul careia pot converti rapid fisiere video, pe care le pot accesa de pe o varietate mare de dispozitive multimedia. Transferul sarcinilor de procesare video de pe CPU pe unitatea de procesare vizuala GPU le permite utilizatorilor sa efectueze codarea fisierelor video intr-o fractiune din timpul normal de procesare,” a declarat Michael Steele, general manager al Visual Consumer Solutions din cadrul NVIDIA. “Utilizatorii vor sa interactioneze acum cu tehnologia intr-o maniera mai naturala si mai intuitiva. Fie ca e vorba de editarea foto, codarea video sau rularea graficii 3D, unitatea de procesare vizuala este procesorul ideal pentru cea mai buna experienta.”

Tehnologia folosita de Nero Move it le permite chiar si utilizatorilor mai putin tehnici sa codeze usor fisiere audio, video si foto intr-o varietate mare de formate, pentru rularea pe mai multe dispozitive portabile. Aplicatia Nero Move it este conceputa pentru transferul fisierelor intre PC-uri, telefoane mobile, si dispozitive precum Apple iPhone 3G, dispozitive iPod, camere digitale, camere video, console PlayStation® Portable (PSP) si site-uri web de social networking.

Aplicatia Nero Move it este disponibila in prezent la un pret estimat de 49,99 euro si poate fi descarcata de pe magazinul Nero online.

Un comentariu la „NVIDIA CUDA promoveaza aplicatia software Nero Move it

  1. mirel dorica

    am azuzit ca versiunea noua imbunatateste timpul de codare video si reduce sarcina alocata procesorului CPU. e fantstic.. mai ales pe un 8-core..daca am avea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *