Noul desktop Dell, Studio XPSTM

dell_948Noul desktop Dell, Studio XPSTM , beneficiaza de cele mai noi si mai performante tehnologii, design deosebit si caracteristici speciale pentru experiente extraordinare.

Combinatia dintre procesoarele Intel® CoreTM i7, Chipset-ul Intel® X58 si tehnologia Intel® Turbo Boost aduce performanta extrema si timp mai scurt de procesare simultana a aplicatiilor multiple in asa fel incat poti naviga pe Internet, inregistra programul TV favorit prin tunerul TV incorporat si chiar edita continut video fara ca performantele sa fie afectate.

Noul desktop Dell, Studio XPSTM , beneficiaza de cele mai noi si mai performante tehnologii, design deosebit si caracteristici speciale pentru experiente extraordinare. Combinatia dintre procesoarele Intel® CoreTM i7, Chipset-ul Intel® X58 si tehnologia Intel® Turbo Boost aduce performanta extrema si timp mai scurt de procesare simultana a aplicatiilor multiple in asa fel incat poti naviga pe Internet, inregistra programul TV favorit prin tunerul TV incorporat si chiar edita continut video fara ca performantele sa fie afectate. Intel® QuickPath Interconnect, noul sistem de interconectare, permite conectarea directa a procesorului la memorie si nu prin FSB (Front Side Bus), astfel incat creste largimea de banda si reduce timpii de latenta. Memoria este de tip DDR3 iar sistemul suporta pana la 6 DIMM-uri.

Sursa: Soft.ro

Autor: Brodoceanu Ana-Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *