Noua serie de procesoare Intel Core i7 – disponibila din luna noiembrie

 

Incepand cu luna noiembrie, magazinul online www.eflamingo.ro va pune la dispozitia clientilor sai noua serie de procesoare Intel® Core™ i7, cea mai performanta solutie pentru sistemele desktop de pe piata.

De asemenea, pentru cei care doresc performanta maxima in aplicatiile de zi cu zi, www.eflamingo.ro va lansa exclusiv pentru comenzi online un sistem desktop din seria Diablo, bazat pe noul procesor Intel® Core™ i7.

Spre deosebire de modelele existente in acest moment pe piata, noul procesor de la Intel ofera performanta sporita pentru aplicatiile uzuale si cu 25% viteza mai mare in rularea simultana a mai multor aplicatii. In plus, Intel® Core™ i7 isi propune eficientizarea cu peste 40% a timpului acordat editarii video si o performanta de invidiat in editarea si vizualizarea fotografiilor oferind in acelasi timp o experienta reala de gaming.

Tehnologiile Intel Hyper Threading si Turbo Mode, interconectarea Quick Path, controller-ul integrat de memorie, cele opt thread-uri si patru nuclee de care beneficiaza, fac din noul Intel® Core™ i7 cel mai performant procesor pentru sistemele desktop de pe piata mondiala, oferind viteza si putere foarte mare in multi-tasking dar si o experienta unica de gaming.

“Noua serie de procesoare Intel® Core™ i7 va face cu siguranta diferenta intre produsele existente la ora actuala pe piata. Procesoarele Intel sunt in general cele mai apreciate si cele mai cunoscute in randul consumatorilor, dar noua gama va surprinde in mod cert prin performanta si eficienta, un lucru foarte important atat pentru sectorul de gaming cat si pentru aplicatiile office” a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

 

 

Sursa: www.4ace.ro

Autor: Simona Davidescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *