Norton Internet Security 2009 este la promotie

 

Compania Romsym Data distribuitor autorizat al produselor Symantec in Romania, in perioada 17 noiembrie 2008 – 30 decembrie 2008 lanseaza o noua promotie.

Pentru achizitionarea a 3 Norton Internet Security 2009 versiunea in limba romana primiti inca un pachet de Norton Internet Security 2009 versiunea in limba romana gratuit.

Norton AntiVirus™ 2009 protejeaza PC-ul impotriva spyware-urilor, virusilor si a altor amenintari de pe Internet. Blocheaza automat tot ceea ce incearca sa penetreze sistemul. Scaneaza si curata emailul si atasamentele. Realizeaza automat actualizarile pentru a asigura protectia continua impotriva noilor tipuri de amenintari prin intermediul serviciului de subscriptie.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania si Republica Moldova.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Mihail Eminescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *