Norman securizeaza software toate PC-urile din EMEA

Compania pentru securitate IT, Norman ASA, va oferi software pentru securitatea datelor pentru toate calculatoarele Fujitsu Siemens comercializate in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA). Norman si FSC au extins colaborarea anterioara care includea doar PC-urile comercializate in tarile nordice. Parteneriatul este important pentru Norman si reprezinta un punct forte pentru noua generatie de produse antivirus: Norman Security Suite.

Fujitsu Siemens Computers va livra pe toate sistemele noi Norman Security Suite fie impreuna cu o licenta pe trei ani, fie cu o versiune gratuita pentru o perioada limitata de timp.

Inainte de a extinde cooperarea cu Norman, Fujitsu Siemens a testat mai multe solutii pentru securitate de la mai multi producatori renumiti. Norman Security Suite a fost ales in special pentru resursele putine folosite si pentru configuratia optima a aplicatiei. Norman Security Suite a fost lansata in decembrie 2007. Noua generatie de produse pentru securitatea datelor a fost foarte bine primita pe piata.

“Cooperarea cu Fujitsu Siemens Computers este extrem de importanta pentru noi. Este o recunoastere clara a calitatilor remarcabile ale produsului Norman Security Suite. Parteneriatul ofera o oportunitate unica pentru a continua cresterea produselor Norman pe piata securitatii datelor”, spune Trygve Aasland, CEO la Norman ASA.

“Intotdeanua dorim sa oferim clientilor nostri tehnologie de ultima generatie si cele mai bune servicii. Cu Norman ASA ca partener pentru securitate, suntem convinsi ca ne vom atinge standardele ridicate in calitate”, spune Björn Fehrm, Senior Director Digital Home la Fujitsu Siemens Computers.

“Suntem siguri ca noul Norman Security Suite va fi un success pentru consumatori. Testele independente recente arata ca noua solutie pentru securitate este foarte eficienta si usor de folosit”, spune Trygve Aasland.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *