Nokia si-a deschis magazin online de continut

Nokia-Store-Soft.roIn jur de 50 de milioane de utilizatori de telefoane mobile marca Nokia din intreaga lume pot sa acceseze site-ul store.ovi.com de unde pot descarca aplicatii, jocuri, video, etc si isi pot personaliza dispozitivele lor mobile.

Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile, si-a deschis propriul magazin online de software si continut, denumit Ovi Store.

Nokia spera astfel sa urmeze succesul inregistrat de magazinul online iPhone al rivalului Apple Inc. Dupa ce acest magazin online s-a dovedit foarte popular, peste un miliard de aplicatii fiind descarcate in mai putin de un an, marii operatorii de telefonie mobila si firmele din sectorul IT, precum Vodafone Nokia si Microsoft, au decis sa-si lanseze propriile versiuni.

Nokia a precizat ca Ovi Store a inceput sa functioneze luni seara, in Australia si Singapore,intr-o prima faza pentru un numar restrans de telefoane mobile Nokia. Grupul finalndez a precizat ca clientii sai din opt tari pot sa plateasca ceea ce au cumparat de la Ovi Store prin factura lor de telefonie mobila, urmand ca in cursul acestui an operatorul american de telefonie mobila AT&T sa ofere clientilor sai acces la Ovi Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *