Nokia a lansat 5220 si 5320 XpressMusic

Noile telefoane Nokia 5320 XpressMusic şi Nokia 5220 XpressMusic sunt axate in special pe partea de redare a muzicii, avand totodata un design actual. Se estimeaza ca livrarile se vor face incepand cu al treilea trimestru din 2008, iar pretul terminalelor va fi de 160, respectiv 220 de Euro fara TVA.

Nokia 5320 XpressMusic

Cu un design interesant dar si capabilitati de divertisment social 3G. Nokia 5320 XpressMusic dispune de functii pentru redarea de muzica si acces web 2.0.

Interesanta este si functia Say and Play, prin care utliziatorii pot utiliza comenzi vocale pentru a reda muzica, prin simpla rostire a numelui melodiei sau a artistului.

Dispozitivul Nokia 5320 XpressMusic dispune si consacratele taste dedicate XpressMusic, mufă audio de 3.5 mm, chip audio, memorie extensibilă de pana la 8GB, USB-HS pentru transferul de muzica si tehnologie HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access) pentru accesla date. Durata de redare a muzicii este de 24 de ore.

La acesta mai gasim si tastele dedicate pentru jocuri N-Gage si modul de vizualizare in plan orizontal.

Nokia 5220 XpressMusic

Nokia 5220 XpressMusic este fratele mai mic al lui 5320 si nu este atat de “destept”. Printre dotarile lui 5220 se numara tastele dedicate controlului player-ului, radio FM cu RDS, Bluetooth stereo (A2DP), dar si un slot pentru card microSD care permite marirea memoriei cu pana la 2GB. Acesta mai vine in completare cu o camera foto de 2MP, display de tip TFT, cu rezolutie QVGA si port microUSB.

Ambele dispozitive sunt compatibile cu serviciul Nokia Music Store, lansat recent, si permit transferul fisierelor muzicale, fara a fi necesara intermedierea prin PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *