Noile multifunctionale inkjet de la Brother

mfc250c_allCompania Brother International Austria, prin Biroul de Reprezentare din Romania, anunta astazi cele mai noi echipamente din gama de multifunctionale inkjet color, disponibile acum si pe piata din Romania: MFC-250C, MFC-790CW si MFC-5490CN.

Viteza mare de imprimare, fotografii in culori vii, stralucitoare, conectivitate in retele cu sau fara fir si costuri de achizitie si intretinere foarte mici – toate aceste beneficii recomanda noile multifunctionale Brother ca solutii ideale pentru utilizatorii de acasa si birourile mici.

Conceptul “Do More” a fost special dezvoltat pentru a sustine multipla gama de inovatii tehnologice oferite de echipamentele Brother, fiind in prezent alaturi de deviza “at your side” unul dintre principalele mesaje de notorietate care reprezinta marca Brother. In viziunea Brother, “Do More” reprezinta intreg ansamblul de functionalitati de care utilizatorul are nevoie pentru lucra cat mai eficient si a realiza cat mai mult cu echipamentele noastre de office.

Noul model Brother MFC-5490CN este succesorul masinii MFC-5460CN, de la care mosteneste functionalitatea foarte buna in mediul office, combinata cu viteza mare de imprimare si noile consumabile Brother. Beneficiind de functii de tiparire, copiere, scanare color si transmitere de fax, noul multifunctional cu jet de cerneala Brother MFC-5490CN, constituie solutia ideala pentru tiparirea documentelor si imaginilor grafice si transmiterii acestora in vederea unei desfasurari optime a activitatii zilnice. Daca tinem cont si de integrarea intr-o retea cu fir in vederea partajarii cu mai multi utilizatori, MFC-5490CN se dovedeste a fi alegerea potrivita pentru birourile mici si medii. De asemenea, prin intermediul portului USB frontal utilizatorul poate tipari si scana pe un flash de memorie USB. Gratie noilor consumabile Brother, cerneala si hartia foto, multifunctionalul cu jet de cerneala MFC-5490CN este foarte util si in mediul casnic la tiparirea pozelor de familie si nu numai.

Noul multifunctional MFC-250C poate executa operatiuni de imprimare, copiere, scanare si transmisii fax fara a necesita conectarea la un computer. Cresterea de productivitate e asigurata de viteza de imprimare de 27 ppm pentru documente alb-negru si de 22 ppm pentru cele color. Printre alte functionalitati imbunatatite se numara facilitatile de PictBridge – adica imprimarea imaginilor direct de pe o camera foto, copier la scanare flatbed, functionalitati de scanare versatile si functionalitati fe fax cu un modem de 14.4K bps.

Modelul MFC-790CW beneficiaza in plus de un ecran LCD TouchScreen color de 4.2″ ajuta la pre-vizualizarea si editarea fotografiilor inainte de imprimare, permitand controlul rapid al tuturor functiilor si setarilor. Viteza de imprimare este de 33 ppm alb-negru, respectiv 27 ppm pentru documentele color. si acest model beneficiaza de toate facilitatile de tiparire a fotografiilor color la cea mai mare rezolutie si calitate. In plus, conectarea multifunctionalului la mai multi utilizatori este asigurata de posibilitatile de comunicare wireless (802.11b/g) sau retea clasica Ethernet. Totodata, MFC-790CW este primul model de multifunctional cu facilitati de fax lansat in Romania care vine cu full-duplex speaker phone si handset, digital answering si un fax-modem Hi-Speed Super G3 de 33.6K bps.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *