Noile modele de notebook-uri Sony Vaio

sony_vaio_awSony a lansat noua gama de notebook-uri AW21S/B si FW31ZJ care definesc experienta multimedia de ultima generatie prin integrarea ecranelor de inalta definitie in formatul de cinema 16:9 si unitatilor optice Blu-ray pentru vizionarea si crearea de continut HD. Modelele CS21S/T (crema de caramel) si CS21S/V (violet) – vin sa completeze seria notebook-urilor CS, care surprind esenta Vaio: culori indraznete, forme perfect adaptate utilitatii si esteticii, tehnologie care conecteaza, distreaza si captiveaza.

Sony Vaio AW21S/B

Urmand linia de design initiata de Vaio in vara anului trecut, AW21S suprinde prin dimensiunile fluide si generoase ale carcasei, care au permis si integrarea unei tastaturi numerice. Modelul incorporeaza un ecran masiv cu diagonala de 18,4 inci (aprox 47cm) care suporta rezolutia full-HD (1920×1080). Datorita sistemului de iluminare cu doua lampi a ecranului si tehnologiei X-Black, lumina este dispersata uniform pe intreaga suprafata a display-ului, imaginile afisate fiind mai bine definite si mai stralucitoare.

Unghiul de vizualizare a fost extins pentru o experienta cinematografica de calitate. Fotografii profesionisti si posesorii de camere foto digitale HD vor recunoaste si aprecia instantaneu fidelitatea absoluta a imaginilor afisate de noul model, care reda integral spectrul de culoare Adobe RGB si ofera acuratetea perfecta atat de necesara unui proces de editare foto perfect.

Din punct de vedere tehnic, modelul AW21S este la fel de performant pe cat de impresionant este aspectul exterior. Modelul include tot ceea ce utilizatorul si-ar putea dori pentru o performanta multimedia de invidiat – de la procesorul Intel® Core™ 2 Duo P8600 cu o frecventa de 2,4 GHz, pana la grafica 3D, pana la grafica 3D de inalt nivel oferita de solutia video GeForce 9600M GT de la NVIDIA, cu memorie de 512MB. In plus, modelul dispune de un hard-disk de 500 de GB pentru stocarea unui volum mare de continut digital.

Sony Vaio FW31ZJ

Datorita designului compact, modelul FW31ZJ cu ecran de 16,4 inci este extrem de portabil, anumite elemente ale structurii fiind alcatuite din aliaj de magneziu pentru a oferi o mai mare durabilitate. Articulatia cilindrica a ecranului si sistemul de semnalizare luminoasa de la unul dintre capete reprezinta deja o marca distinctiva a notebook-urilor Vaio.

Ecranul special proiectat al modelelor FW permite vizualizarea continutului multimedia in formatul de inalta definitie, integrand sistemul de iluminare cu doua lampi. Capacitatea imbunatatita de redare a spectrului albastru de culori – unde ochiul uman este deosebit de sensibil – permite reproducerea cu o acuratete extrema a variatiilor de culoare, in timp ce tehnologia exclusiva Sony X-Black imbunatateste contrastul si ofera culori de o naturalete remarcabila.

Modelul FW31ZJ se remarca si prin performantele tehnice deosebite, fiind dotat, in premiera, cu sistemul de operare Windows Vista Home Premium (64 biti), ceea ce permite accesarea tuturor celor 4 GB ai memoriei RAM. In plus, modelul incorporeaza procesorul Intel Core 2 Duo T9550 de 2,66 GHz, capacitatea de stocare fiind de 500 de GB. Sistemul este completat de unitatea optica Blu-ray care permite si inscriptionarea discurilor BR.

Sony Vaio CS21S/T si CS21S/V

Seria CS reprezinta, cu adevarat, imbinarea armonioasa a stilului de viata modern cu tehnologia. Toate elementele de design ale acestui notebook sunt concepute pentru o interactivitate completa: carcasa crema de caramel, tastatura aerisita cu taste individuale, suprafata metalica pentru odihnirea palmelor si sistemul tactil de control al sunetului si imaginii vor redefini experienta de utilizare.

In plus, comunicarea video cu prietenii devine realitate prin intermediul camerei video integrate Motion Eye, care permite si surprinderea de fotografii cu o simpla apasare de buton. Modelele Vaio CS21S/T (crema de caramel) si (CS21S/V) integreaza procesorul Intel CoreTM 2 Duo T6400 de 2 GHz si unitatea grafica NVIDIA GeForce 9300M, pentru o experienta vizuala uimitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *