Noile memorii HyperX imbunatatesc performantele netbook-urilor

panasonic-toughbookKingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent in produse de memorie, anunta astazi disponibilitatea memoriilor de inalta performanta Kingston HyperX SO-DIMM 2GB, destinate cu precadere netbook-urilor ce folosesc procesoarele Intel® Atom. Noile module de memorii Kingston HyperX SO-DIMM cresc performanta sistemului gratie cipurilor de memorie cu latente foarte mici.

“Netbook-urile sunt notebook-uri reduse, simplificate, care au fost proiectate pentru a oferi accesibilate, eficienta energetica, dimensiuni reduse, bucurandu-se de o popularitate din ce in ce mai mare, gratie si raportului imbatabil pret performanta. Insa versiunile stardard ale acestor mici dispozitive au in dotare o cantitate foarte mica de memorie” a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd. “Memoriile Kingston 2GB HyperX® SO-DIMM ofera clientilor o metoda simpla de a-si optimiza performantele si siguranta aplicatiilor instalate pe netbook-urile personale.”

Netbook-ul recunoaste automat noile module HyperX instalate, citind si interpretand corect valorile foarte mici ale latentelor memoriilor, setate implicit in SPD, si astfel imbunatatind performanta si viteza micutului sistem. “Memoriile performante sunt alegerea perfecta pentru detinatorii de netbook-uri care nu ezita sa-si schimbe memoriile ce vin in dotarea standard, cu module de mare viteza si capacitate crescuta” a mai adaugat reprezentantul Kingston Technology.

Memoria HyperX SO-DIMM de 2GB este perfecta pentru netbook-uri cum ar fi Asus Eee, Acer Aspire One, MSI Wind si gama de UMPC-uri de la Gigabyte, ce suporta un bus de 533MHz.

Memoriile Kingston HyperX beneficiaza de garantie lifetime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *