Noi solutii bazate pe Software Blade Architecture

Check Point Software Technologies Ltd, a lansat linia de dispozitive de management al securitatii Check Point Smart-1.

Aceasta contine patru dispozitive si este prima care ofera firmelor o solutie extensibila ce uneste managementul regulilor de securitate de la nivelul retelei, al IPS-ului si al punctului final de lucru si asigura pana la 12 TB de stocare integrata a datelor de logare. Prin intermediul dispozitivelor Smart-1, afacerile isi pot imbunatati vizibil eficienta in administrare si securitatea generala.

Administratorii de securitate depun mult efort in controlarea regulilor de securitate responsabile de protectia retelelor si a punctelor finale de lucru. Dispozitivele Smart-1 sunt proiectate pentru a usura acest proces.

De la o singura consola, administratorii pot controla regulile de securitate a IPS-ului, retelei si ale punctului final de lucru.

De asemenea, prin arhitectura unica Software Blade de la Check Point, clientii pot extinde capabilitatile standard ale dispozitivelor Smart-1 prin adaugarea blade-urilor de management aditionale necesare.

Dispozitivele pentru managementul securitatii Check Point Smart-1 ofera companiilor acces de logare usor, cu stocare fara egal a datelor de logare si capabilitati performante. Cei pana la 12 TB de stocare integrata RAID a logarilor ofera spatiu pentru date de logare din intreaga companie pentru aproximativ trei ani. Performanta sistemului suporta aproximativ 30.000 de logari pe secunda pentru captare de date prin transfer rapid. Combinate cu suportul incorporat Storage Area Networks (SAN), ce include conectare de inalta performanta prin fibra optica, dispozitivele Smart-1 reduc costurile de achizitionare, instalare si mentinere a datelor stocate distribuite prin server pentru clienti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *