Noi notebook-uri Dell

Noile notebook-uri Dell, Studio XPS 16 si Studio XPS 13 imbina puterea si eleganta pentru a va oferi utilizatorilor o experienta multimedia extraordinara.

Notebook-urilor au la baza inalta tehnologie a gamei XPS si se bucura de un design deosebit cu accente de piele naturala, aluminiu anodic, afisaj fara cadru si tastatura cu lumina de fundal.Dell Studio XPS 16 are un ecran lat de 16″, cu raport de aspect 16:9, cu suport de inalta definitie full HD 1080p si RGB-LED optional pentru culori mai vii si mai stralucitoare. Beneficiaza de cea mai recenta platforma Centrino 2 pentru o performanta uimitor de rapida, o durata de viata a bateriei incredibila si conexiune wireless. Placa grafica ATI Mobility RadeonTM HD 3670 512MB si sistemul audio 7-watt Dolby 5.1 cu subwoofer confera videoclipurilor, filmelor si jocurilor calitate superioara si realism.

Dell Studio XPS 13 are 2.2Kg, un ecran de 13.3″, are la baza cea mai recenta platforma Intel Core™ 2 Duo pentru o performanta uluitoare si dispune de chipset NVIDIA GeForce MCP79MX. Prin intermediul tehnologiei Hybrid SLI disponibila prin placa grafica optionala NVIDIA GeForce 9500M GE videoclipurile, filmele si jocurile sunt incredibil de reale iar conversia automata la inalta definitie va permite sa vedeti toate filmele de pe DVD la inalta definitie. Asa cum functioneaza orice masina hibrida, utilizatorul poate alege cresterea performantelor pentru jocuri sau pentru aplicatii video prin alegerea placii grafice discrete sau poate opta pentru extinderea duratei de viata a bateriei prin alegerea placii grafice integrate. Aceasta placa grafica optionala, NVIDIA GeForce 9500M GE cu tehnologie Hybrid SLI, va fi disponibila in curand. Optional, puteti opta si pentru Blu-ray Disc.

 

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *