Noi desktop-uri Dell

 

Noua linie de desktop-uri OptiPlex lansata de Dell ofera utilizatorilor o mai buna securitate, beneficiaza de cea mai avansata tehnologie si este prietenoasa cu mediul inconjurator.

Linia lansata de Dell, producatorul numarul 1 de desktop-uri de business, cuprinde 3 modele de desktop-uri: OptiPlex 360, OptiPlex 760 si OptiPlex 960.

OptiPlex 360 are un cost optimizat si raspunde cu succes solicitarilor curente ale mediului de afaceri legate de securitate si protectia datelor. Se prezinta in doua variante de design al carcasei: desktop si mini-tower, beneficiaza de tehnologia Intel® CoreTM 2 Duo, suporta pana la 4GB RAM si dispune de conectivitate extinsa: Gigabit LAN, VGA, 8 porturi USB, serial(9-pin), paralel.

OptiPlex 760 are functii robuste pentru cresterea productivitatii: patru variante de design al carcasei: mini-tower, desktop, small form factor si ultra small factor. Echipamentul beneficiaza de tehnologia Intel®CoreTM 2 Duo, ofera suport pentru 2 monitoare, dispune de aplicatia Dell Client Manager pentru control centralizat la distanta si automatizarea operatiilor uzuale de mentenanta. OptiPlex 760 dispune si de functii avansate de securitate si protectie a datelor cum ar fi: tastatura cu smartcard, cititor de amprenta digitala si HDD-uri criptate.

OptiPlex 960 este modelul cel mai avansat tehnologic si cu cele mai complexe functii de securitate din noua linie Optiplex. Ofera productivitate inalta si beneficiaza de cea mai noua tehnologie Intel® vProTM pentru simplificarea managementului la distanta. Are trei variante de design al carcasei: mini-tower, desktop, small form factor si beneficiaza de tehnologia Intel® CoreTM 2 Duo si Intel® CoreTM 2 Quad. Echipamentul suporta pana la 8GB RAM si ofera suport pentru pana la 4 monitoare. Performantele tehnice sunt completate de functiile avansate de securitate: TPM 1.2,

HDD-uri criptate, dispozitive de autentificare multi-factor: smartcard si cititoare biometrice.

Linia noua de desktop-uri Optiplex ofera scalabilitate, performante si siguranta in utilizare astfel incat eforturile utilizatorilor sa se concentreze asupra dezvoltarii afacerii si productivitatii.

Produsele Dell sunt disponibile prin GENESYS DISTRIBUTIE – distribuitor autorizat in Romania.

 

 

Sursa: www.genesys.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *