Need For Speed revine in 2010

NFS 2010Need for Speed a fost si va ramane cea mai populara serie de jocuri de tip simulator auto, alaturi de WRC, Richard Burns si Colin Mcrae Rally. Cei de la EA respecta traditia de a lansa in fiecare an un NFS si acum se straduieste sa readuca la viata franciza Need for Speed si dupa ce am vazut ce poate Shift-ul putem spune ca sunt pe drumul cel bun. Acum nu trebuie decat sa asteptam urmatorul joc al seriei ce va fi lansat anul viitor. Jocul este in dezvoltare in studiourile Criterion Games si dupa cum promite presedintele EA Games, Frank Gibeau, va fi lansat anul viitor. Sa speram ca va iesi inca un joc de colectie bun.

4 comentarii la „Need For Speed revine in 2010

 1. Tieff

  intrebare…: cumva au scapat vreo portita din vedere… si cineva a soptit vreun nume pus in discutie pentru noul joc? sunt foarte curios ce va reprezenta NFS 2010… si nu numai eu… si restul pana in 6 miliarde de persoane minus cele dezinteresate…bineinteles 😛 oricum, o parte insemnata, in mare parte persoane dornice sa-si sacrifice degetele pe tastaturi ori mainile pe volane momo racing etc… numai bine!

 2. dorin1995

  abia stept sa apara..am auzit ca fa fi introdus din nou freerun-ul si curse ilegale..bine inteles ar fi si mai bine sa ai dea face si cu cativa politisti…

 3. dorin1995

  gen nfs undercover la map, dar cu un gameplay mai reusit.. un fel de most wanted combinat cu underground 2 😀

 4. Neacsu Laurentiu

  Cum fac si eu rost de jocu de la Dumneavostra? Se poate face rost de el?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *