Monitorizarea performantei retelei cu ManageEngine

Daca sunteti in cautarea unei solutii software de monitorizare a retelei, trebuie sa luati in calcul si ManageEngine.

Aceasta aplicatie de management pentru retele, a fost aleasa finalista la cea de-a 24-a editie a prestigioasei competitii anuale „Software & Information Industry Association\´s (SIIA) CODiE Awards”.

ManageEngine OpManager a fost evaluata de catre analisti din industrie si manageri IT, pe baza capacitatii sale de a-i ajuta pe administratorii de sistem sa administreze si sa monitorizeze retelele.

CODiE Awards reprezinta singurul program de tip „peer-reviewed” de acordare de premii, prin care sunt scoase in evidenta cele mai bune produse si servicii din industria software si de informatii.

Solutia constra dintr-o singura consola centrala prin intermediul careia administratorii IT pot realiza administrarea locala sau pe o suprafata mai mare a retelelor, serverelor si serviciilor (inclusiv VoIP), aplicatiilor Microsoft (inclusiv Microsoft Exchange) si a bazelor de date, VMware, Lotus Notes, precum si multe altele.

Versiunea acestei aplicatii care ocupa 38 MB la instalare poate fi downloadata direct de pe site-ul ManageEngine si configurata in mai putin de 30 de minute, dupa care, imediat, administratorii pot descoperi automat, pot monitoriza si analiza performantele in timp real ale tuturor dispozitivelor de tip „SNMP-enabled”, dupa care pot incepe sa se ocupe de administrare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *