Monitoare LCD BenQ ofera rezolutie full HD

 

Compania BenQ, anunta lansarea unei noi serii T de monitoare LCD cu proportie 16:9 al ecranului.

Cele patru modele ale seriei – T900HD si T900HDA cu diagonala de 18,5 inci (47 de cm) si T2200HD si T2200HDA cu diagonala de 21,5 inci (54,6 cm) pun la dispozitia grupurilor largi de utilizatori caracteristici superioare precum tehnologia HD si formatul 16:9.

Printre functiile cu utilitate zilnica ale modelelor se numara rata inalta de contrast dinamic, timpul de raspuns de 5 ms si certificarea Windows Vista. Modelele cu diagonala de 21,5 inci se lauda de asemenea cu capacitatea de scalare a imaginilor pâna la rezolutia full HD 1080p. Prin noua serie T de monitoare LCD, BenQ ofera utilizatorilor si mai multe posibilitati de a alege intre produsele LCD ale companiei – de la monitoare cu diagonale de 15 la cele cu diagonala de 24 de inci.

Modelele T2200HD si T2200HDA cu diagonala de 21,5 inci ofera rezolutie full-HD si caracteristici ideale pentru rularea de continut video, de jocuri si de aplicatii office. Rezolutia nativa de 1.920 x 1.080 pixeli permite redarea exacta, in proportie de 100%, a materialelor video HD cum ar fi discurile Blu-ray sau jocurile PS3. Calitatea imaginilor este perfecta, fara distorsiuni, neclaritati si, mai ales, fara a avea nevoie de redimensionare. Formatul 16:9 al ecranului are avantajul de a oferi o suprafata de vizionare optimizata, fara acele dungi negre care constituiau dezavantajul principal al ecranelor in format 16:10.

Seria T de monitoare LCD de la BenQ adauga divertismentului HD beneficiile unei rate de contrast inalte si ale unui timp de raspuns foarte rapid. Redarea cu o claritate perfecta a detaliilor intunecate este posibila gratie ratei de contrast dinamic de 10.000:1, care ajusteaza in mod automat iluminarea ecranului pentru fiecare scena.

Timpul de raspuns de 5 ms asigura redarea imaginilor la o claritate perfecta in timpul rularii de jocuri sau continut video. Ambele modele beneficiaza de conectivitate D-Sub, in timp ce T2200HD include in plus un conector DVI-D cu HDCP.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Mihaela Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *