MiTAC International Corporation achizitioneaza divizia de produse a Magellan

mitac-logoMiTAC International Corporation, grupul de firme din care face parte compania Mio, anunta astazi finalizarea achizitiei diviziei de produse a Magellan Navigation. Aceasta este o achizitie directa a bunurilor din business-ul de produs al Magellan, care include brand-ul Magellan, software-ul de navigatie, patentele, marcileinregistrate, proprietatile intelectuale si canalele de distributie. MiTAC Digital Corporation va fi condusa de presedintele recent desemnat, Kevin Chuang. Astfel, Mio si Magellan vor putea aplica expertizain business-ul de PND-uri. Compania mama, Mitac, va putea oferi mai mult suport business-ului Mio de dispozitive personale de navigatie, prin intermediul acestei achizitii, adaugand portofoliului sau, printre altele si dispozitive outdoor,in acest fel Mio furnizand mai multe PND-uri pietei Europei Centrale si de Est.

Mio Technology dezvolta si promoveaza produse ce le permit utilizatorilor sa beneficieze de cele mai noi dezvoltari tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondatain mai 2002 si desfasoara operatiuni pe pietele din Taiwan, China, America de Nord, Australia, Japonia si Coreea de Sud. Mio Technology are peste 1.200 de angajatiinintreaga lume siisi comercializeaza produselein peste 47 de tari.in prezent, Mio Technology este liderin vanzarile de dispozitive GPSin Europa Centrala si de Est si numarul trei la nivel mondial (potrivit estimarilor raportului Canalys pentru trimestru al treilea din 2008).

Mio este compania care prevede ca mobilitateain viata de zi cu zi siin afaceri va fi un punct de referintain viitor. Produse precum sisteme de navigatie pentru masini, sisteme de navigatie portabile si PDA-uri au fost dezvoltate luandin considerare nevoile clientilor. Sloganul Mio “Exploreaza mai mult” este centrat pe schimbarea moduluiin care utilizatorii experimenteaza lumea, aratandu-le acestora ca pot explora usor siin deplina libertate.

MiTAC International este o companie internationala de IT cu sediulin Taiwan si listata public la Bursa de Valori din Taiwan. Fondatain 1990, MiTAC International are un model de business centrat pe inovatie, design, produs si serviciu (IDMS),in acest mod furnizand clientilor sai solutii integrate.

Magellan le permite utilizatorilor sai sa calatoreasca, sa munceasca si sa se desfasoare cu sisteme de navigatie si solutii de top pe piete diferite de consumatori.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Mihaela Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *