Misoft systems a lansat o noua versiune a solutiei software CRMWeb

 

Misoft Sytems lanseaza noua versiune a solutiei proprii pentru managementul relatiilor cu clientii si partenerii pe suport web CRMWeb, rezultat a patru ani de cercetare si experienta in dezvoltarea de strategii si solutii informatice pentru managementul relatiilor cu clientii.

 

Aplicatia Software CRMWeb 2.5 vine cu un modul aditional, numeroase imbunatatiri tehnice si functionalitati noi care se reflecta in special in flexibilitatea ridicata si intr-o mai mare siguranta a datelor.

 

CRMWeb permite acum adaptarea tuturor entitatilor din sistem la nevoile individuale prin adaugarea de campuri noi si prin definirea propriilor masti de vizualizare, introducere si modificare date. In acest fel utilizatorul beneficiaza de flexibilitate maxima, putand sa-si structureze datele conform necesitatilor si preferintelor sale.

 

Noul modul, Comenzi, vine in completarea functionalitatilor care automatizeaza si optimizeaza desfasurarea procesului de vanzare, utilizatorul avand posibilitatea sa administreze si sa mentina evidenta tuturor comenzilor impreuna cu alte date si documente relevante din sistem. Se pot emite rapoarte statistice (cum ar fi numar de comenzi pe firma, comenzi livrate, comenzi deschise) care livreaza informatii valoroase cu privire la volumul de vanzari si permit luarea de decizii fondate referitoare la fluxul activitatilor de vanzari.

 

Prin arhitectura modulara CRMWeb permite adaptarea rapida si eficienta la nevoile specifice ale fiecarui client indiferent de domeniul acestuia de activitate precum si integrarea usoara cu alte aplicatii indiferent de sistemul de operare, limbajul de programare sau platforma hard. Clientii CRMWeb beneficiaza la cerere de servicii profesionale de extindere, adaptare sau integrare.

 

Misoft Systems este o companie cu capital integral privat cu o vasta experienta pe piata internationala, specializata pe dezvoltarea de solutii informatice de afaceri si pe oferirea de servicii de consultanta tehnica si de afaceri. Informatii suplimentare detaliate despre CRMWeb 2.5 precum si o versiune de evaluare se gasesc la www.crmweb.biz.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: George Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *