Mio Moov 500, GPS cu ecran de 4,7 inch

mio-moov-200Un dispozitiv GPS elegant si usor de utilizat pentru cei care calatoresc in Romania, o imbinare perfecta intre pret si calitatea oferita de cea mai noua harta.

Mio Technology, furnizor global de dispozitive de navigatie, lider in tehnologia GPS si numarul 1 in Europa Centrala si de Est, introduce pe piata din Romania un nou produs din gama Moov, Moov 500 RO, un sistem de navigatie GPS cu un ecran tactil si o dimensiune impresionanta de 4,7 inci, adresat celor care calatoresc pe teritoriul tarii, avand harta Romaniei preinstalata si o interfata intuitiva pentru oricine doreste o navigare pe un ecran generos si sigur.

Moov 500 RO furnizeaza nu doar ultima tehnologie in materie de GPS pentru a va ghida de la punctul A la punctul B, dar va ofera si o experienta de navigare mult mai placuta, tocmai datorita punctelor de interes(POI) deja pre-instalate si a serviciilor MioMoreTM care ofera informatiile in timp real. Harta dispozitivului GPS Moov 500 RO se bucura de o acoperire foarte buna a drumurilor din Romania, avand 123.668 km.

Moov 500 RO are un ecran de 4.7” tratat anti-reflex, acest lucru oferind o vizualizare mai usoara a informatiilor afisate. Cu noul dispozitiv GPS, veti avea o cautare mai rapida a adreselor fara sa selectati inainte o tara. Trebuie doar sa introduceti numele orasului dorit si printr-o „cautare a adreselor inteligenta” veti primi toate orasele posibile.

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *