Microsoft certifica NVidia Ion

nvidia ionNVIDIA Corporation, liderul mondial in tehnologii de procesare vizuala, anunta astazi ca, in efortul de a oferi o experienta de utilizare totala pe computerele compacte eficiente energetic, platforma NVIDIA® ION a fost certificata pentru sistemul Windows Vista. Alaturi de versiunile premium ale sistemului Microsoft Windows si de platforma NVIDIA ION, notebook-urile si PC-urile compacte vor putea beneficia

Microsoft Corp. a certificat platforma NVIDIA ION cu drivere Windows Hardware Quality Labs (WHQL) concepute pentru operarea in conditii ideale cu Windows Vista Home Premium. NVIDIA lucreaza impreuna cu Microsoft, producatorii de PC-uri, dezvoltatorii software si partenerii Windows pentru a putea livra pe piata computere dezvoltate pe platforma ION pâna in vara anului 2009. Mini-notebook-urile si desktop-urile compacte dezvoltate pe platforma ION vor furniza performante de top in categoria din care fac parte, la preturi incepând de la 299$.

Mike Ybarra, General Manager al diviziei Windows din cadrul Microsoft, declara: “Utilizatorii se asteapta la o experienta Windows completa pe o varietate mare de PC-uri. Ceea ce multi oameni numesc astazi “netbook” este de fapt un notebook mai mic si au asteptari asemanatoare de la acesta. Datorita platformei NVIDIA ION si a sistemului Windows Vista Home Premium, utilizatorii se pot bucura de experianta Windows premium pe notebook-urile de mici dimensiuni si desktop-urile compacte. De la navigarea web si verificarea casutei de e-mail, pâna la rularea filmelor, ION este o solutie excelenta pentru nevoile tehnologice zilnice.”

Certificarea Microsoft WHQL pentru Windows Vista Home Premium valideaza platforma NVIDIA ION ca un produs finit care poate fi livrat pe piata.

Platforma NVIDIA ION ofera un salt de performanta in sectorul graficii mainstreem – folosind numai jumatate din spatiul ocupat de solutiile traditionale – pentru notebook-uri si PC-uri mai compacte, mai rapide, mai dinamice si mai complexe decât orice alta solutie asemanatoare existenta pe piata. Platforma ION foloseste puterea oferita de procesorul Atom alaturi de unitatea de procesare vizuala NVIDIA.

pentru prima data de graphica avansata si functii multimedia complete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *