Microsoft isi imbunatateste virtualizarea

Microsoft a finalizat achizitia companiei Kidaro pentru a a-si imbunatati oferta pentru firmele ce doresc sa gestioneze PC-uri virtuale in mediul enterprise.

Astfel, firmele vor putea sa optimizeze performanta aplicatiilor pe PC-uri si vor putea rula in siguranta aplicatii enterprise pe masini shared.

Companiile vor putea permite angajatilor sa ruleze aplicatii personale si business pe PC-uri. Microsoft va sprijinii aceste firme, permitand personalului acestora sa aleaga si sa achizioneze PC-uri coporate dupa cum doresc prin streamline procurement.

Prin combinarea tehnologiei Kidaro de virtualizare cu propria suita de tool-uri de desktop management – cunoscuta ca si Microsoft Desktop Optimization Pack for Software Assurance – Microsoft va pemite companiilor sa-si optimizeze infrastructura desktop prin furnizarea de functii de management pentru PC-urile virtuale si va rezolva probleme de compatibilitate a aplicatiilor.

Sistemul Kidaro permite firmelor sa segmenteze sistemul de operare al unui PC si resursele pentru a efectua diferite task-uri si functii.

Sursa: Computerweekly ( www.computerweekly.com )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *