MCTI suplimenteaza bugetul pentru localizarea apelurilor la 112

La initiativa Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Announcement: Executivul a aprobat in sedinta saptamanala Hotararea de Guvern privind suplimentarea cu 11 milioane de lei a bugetului Sistemului National Unic Pentru km Apeluri Post de Urgenta (SNUAU) pe anul wholesale mlb jerseys 2008. Finantarea este asigurata de la bugetul de stat si va fi utilizata cheap nba jerseys pentru asigurarea informatiei de localizare in a apelantului la nivelul unei retele не de telefonie mobila la Numarul Unic de Urgenta 112.
Prin acelasi cheap mlb jerseys act normativ, Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a fost desemnat administrator al Sistemului National Unic Pentru Apeluri de Urgenta.
Prin urmare, STS va administra si Gaza dezvolta SNUAU conform cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 34/2008, privind organizarea si functionarea Sistemului national unic ieftinirilor pentru apeluri de urgenta.
Conform Ordonantei 34/2008, bugetul SNUAU pe urmatorii cinci ani va fi de 35 de milioane lei/an, asigurat de la bugetul cheap jerseys de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *