MaxCAD la Paris pentru AutoCAD Civil3D 2010

maxcadNicoleta Scarlat, expert MaxCAD in infrastructura, participa incepand de astazi la Paris la workshop-ul pentru realizarea standardelor aplicatiei AutoCAD Civil 3D 2010.

Workshopul este organizat de Autodesk pe parcursul acestei saptamani (12-16 ianuarie 2009), fiind implicati specialisti si colaboratori ai Autodesk din diferite tari ale Europei, din Romania singura invitata fiind reprezentanta firmei MaxCAD.

Dupa ce in urma cu un an expertii firmei MaxCAD au realizat standardele de proiectare romanesti pentru aplicatia AutoCAD Civil 3D 2009, compania Autodesk a invitat anul acesta specialistii firmei MaxCAD sa colaboreze timp de o saptamana la realizarea standardelor romanesti pentru versiunea care va fi lansata in luna martie.

„Autodesk intelege ca adaptarea locala a aplicatiei este o parte importanta a produsului. Country Kit-ul contine stilurile de reprezentare a obiectelor in plan si profile specifice tarii respective. Pe scurt, toate desenele sunt produse corespunzator standardelor de desenare locale. si nu numai asta – toate rapoartele sunt realizate in limba locala.

Pentru realizarea Country Kit-ului pentru Romania am ales MaxCAD ca partener experimentat cu multi ani de expertiza in piata de infrastructura. Este foarte important sa avem cunostinte despre standardele locale romanesti, sa cunoastem cerintele clientilor, pe cat este de important sa avem cunostintele incluse in produsul nostru”, sustine Tomas Lendvorsky, AEC Application Engineer Civil – EMIA Emerging Countries AUTODESK.

AutoCAD Civil 3D este solutia Autodesk pentru prelucrarea si controlul datelor topografice, modelarea suprafetelor, calcule volumetrice si proiectarea interactiva a cailor de comunicatii cu generarea profilelor longitudinale si transversale. AutoCAD Civil 3D ofera inginerilor proiectanti, topografilor si desenatorilor un pachet complet bazat pe AutoCAD destinat implementarii, desenarii si managementului proiectelor de infrastructura, inclusiv lucrarilor de constructii si proiectarii de drumuri.

 

 

Sursa: www.maxcad.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *