Magister Software lanseaza SmartCash Oxygen

Magister Software, producatorul autohton de software pentru retail si creatorul platformei SmartCash Retail Management System, a anuntat lansarea unui nou produs.

Pachetul intitulat SmartCash Oxygen este un instrument evoluat de analiza si raportare bazat pe platforma QlikView si destinat retelelor de magazine.

Prin optiunile sale, SmartCash Oxygen reflecta imaginea de ansamblu asupra activitatii din magazine in scopul vizualizarii, analizei si filtrarii datelor. Aplicatia ofera acces la informatii relevante si analize de tip break-even point detaliate si in timp real pentru fiecare magazin privind stocuri, vanzari, viteza de vanzare, marja comerciala, la doar un click distanta. Produsul este avantajat de un format avansat de prezentare interactiv precum si portabilitatea extrem de ridicata a analizelor.

Magister Software este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii complete pentru sectorul retail din Romania. Platforma integrata pentru magazine si retele de magazine SmartCash RMS reprezinta cea mai rapida cale pentru o afacere retail de succes.

 

 

Sursa:Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *