Lotus Symphony recunoaste acum documente Office 2007

Lotus SymphonyLotus Symphony 1.3., care reprezinta un update al pachetului sau gratuit pentru productivitate, permite utilizatorilor importarea de fisiere salvate in formatul Office Open XML (OOXML) al Microsoft Office.

Strategia trimite Symphony in concordanta cu OpenOffice.org, pachetul open-source pe care este bazat. OpenOffice.org 3.0, lansat luna trecuta, permite utilizatorilor sa importe documente OOXML.

Lansarea ar putea usura calea consumatorilor si companiilor care iau in considerare trecerea de la Microsoft Office la o versiune gratuita sau ieftina a Symphony.  Anul trecut, IBM a anuntat ca va oferi suport nelimitat la distanta pentru pana la 20.000 de utilizatori Symphony pentru o taxa de 25.000 dolari pe an.

In prezent, Symphony limiteaza utilizatorii la a salva documente in format Office 2003 sau Office 2000. Insa acelasi purtator de cuvant a spus ca salvarea documentelor in format Office 2007 ramane in discutii. „Vom continua sa monitorizam cererea pentru aceasta functie si va raspunde la ea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *