LLP Bucharest – creste cu 25 procente in 2008

Compania LLP Bucharest anunta rezultatele financiare pentru anul 2008. Compania a realizat o cifra de afaceri de 2,67 milioane Euro pentru anul 2008, inregistrand o crestere de aproximativ 25% comparativ cu veniturile inregistrate in anul 2007.

in 2008, LLP Bucharest si-a consolidat pozitia pe piata ERP autohtona. Avand trei sisteme ERP in portofoliu si peste 130 de clienti activi, LLP Bucharest a inregistrat aproximativ 25% din veniturile totale ale grupului LLP, grup care activeaza in noua tari din Europa. Datorita situatiei din trimestrul IV (inceputul crizei din Romania) – bugetul planificat initial pentru 2008 nu a fost atins integral, dar consideram rezultatele ca excelente tinand cont de circumstante” a precizat Raluca Ioana Komartin, Managing Director – LLP Bucharest.

Anul 2008 a consemnat extinderea grupului LLP in alte trei tari (Rusia, Belgia si Luxemburg), precum si depasirea pragului “istoric” de 10 milioane de Euro pentru cifra de afaceri inregistrata la nivel de grup.

Dintre realizarile notabile de remarcat in 2008 se numara si extinderea portofoliului de clienti cu aproximativ 20 de nume noi. De asemenea, LLP este liderul detasat al pietei pentru solutiile Microsoft Dynamics si Infor. Pentru perioada 1 iulie 2007 – 30 iunie 2008 (corespunzatoare anului fiscal Microsoft), LLP Bucharest a avut cea mai mare cifra de afaceri pentru solutiile ERP (Enterprise Resource Planning) Microsoft Dynamics, realizand cele mai numeroase proiecte din Romania pentru aceasta gama de solutii. LLP s-a plasat pe primul loc in clasamentul Microsoft si pe anul fiscal precedent, an incheiat la 30 iunie 2007.

Grupul LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei si dincolo de aceasta regiune. Abordarea LLP combina aptitudinile de consultanta si management al proiectelor cu produse software internationale si dezvoltarea de software pentru a furniza solutii realiste si la un pret rezonabil.

Sursa: Softro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *