Livigent, solutia de control web, se lanseaza in Romania

 

RnD Software, companie ce ofera solutii inteligente in domeniul securitatii web, lanseaza in premiera pe piata din Romania produsul Livigent, o solutie destinata controlului, filtrarii si monitorizarii traficului si continutului pe Internet.

Dezvoltarea rapida a Internetului a dus la confruntarea organizatiilor cu noi provocari: nevoia de a impune un comportament organizational intern adecvat, monitorizarea traficului personalului pe Internet, administrarea alocarii largimii de banda, dar si respectarea prevederilor legale privind utilizarea continutului web.

Astfel s-a impus nevoia adoptarii unei solutii moderne si flexibile de control a continutului web.

Solutia de filtrare a continutului web, Livigent, analizeaza in timp real continutul paginilor de Internet accesate pentru a le permite utilizatorilor accesul rapid dar sigur la continutul web relevant. Inovatia acestei solutii consta in filtrarea continutului in timp real, pe baza unor reguli predefinite, conform politicilor de securitate ale companiei, inlaturarea limitarilor privind accesarea si categorisirea stricta a unor portaluri web complexe, precum si blocarea imaginilor nedorite, pentru a putea totusi accesa destinatia web solicitata.

Spre deosebire de solutiile folosite anterior, Livigent garanteaza un procent ridicat de reusita in blocarea continutului interzis sau nedorit, permitandu-i totodata utilizatorului o experienta web mult mai bogata si mai putin restrictiva. Solutiile de raportare ale sistemului completeaza managementul facil si eficient al accesului angajatilor la Internet.

Destinat in egala masura segmentului corporate, sectorului educational si guvernamental si companiilor furnizoare de servicii de Internet (ISP), produsul Livigent asigura cresterea productivitatii si eficientizarea utilizarii resurselor prin functiile sale tehnice inovatoare.

“Internetul se schimba intr-un ritm alert, iar utilizatorii, companiile si institutiile publice sunt expuse la noi provocari privind tipurile de continut accesat. Am dezvoltat acest produs pentru a raspunde nevoii organizatiilor de a face fata problemei folosirii necorespunzatoare a Internetului, care costa companiile timp si resurse. Am tinut sa lansam acest produs in Romania deoarece piata locala are nevoie de un produs adaptat nevoilor specifice. Livigent este singurul produs de gen care proceseaza corect continutul web in limba romana, fiind conceput si dezvoltat in colaborare cu experti locali”, declara Ovidiu Constantin, General Manager RnD Software.

 

Sursa: www.livigent.com

Autor: Mircea Codreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *