LG premiata pentru designul produselor

lgdvddivxCompania LG Electronics a primit noi premii internationale pentru design, gratie DVD player-ului DVS450H care a castigat doua premii, respectiv iF Design Award 2009 si Red dot Design Award.

Premiile iF Product Design reprezinta una dintre cele mai renumite distinctii de design din lume si au fost create de Organizatia Germana International Forum (iF). Nominalizatii pentru aceste premii provin din domenii diferite, cum ar fi cel industrial, medical, si cel al electronicelor de larg consum, iar produsele sunt analizate pe baza design-ului si a functionalitatii.

Un lucru deosebit este existenta pe partea frontala a DVD player-ului DVS450H unui disc glisant pentru o utilizare mai facila a produsului. Sub acest disc se afla o serie de butoane senzitive care confera eleganta si stil produsului.

LG DVS450H ofera rezolutii de 720p, 1080i sau 1080p, si poate suporta chiar full HD 1080p. De asemenea, este ideal pentru a rula filme encodate in DivX HD la o calitate ireprosabila chiar din fisiere de mici dimensiuni. Mai mult, ruleaza o gama variata de fisiere multimedia si suporta mai multe formate: CD, DVD, MP3, WMA si JPEG. Datorita conexiunii USB Plus, DVS450H permite rularea filmelor si redarea muzicii direct de pe USB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *