Laptopuri cu tehnologie anti-furt de la Asus

Laptop-lockAsus planuieste sa echipeze notebook-urile sale cu tehnologia Intel Anti-Theft, pentru a ajuta consumatorii sa fie pregatiti impotriva furtului calculatoarelor portabile.

Notebook-urile Asus P contin de multe ori informatii personale sau documente interne ale firmei, iar disparitia acestora poate implica costuri importante.

Beneficiarii vor avea abilitatea de a plasa de la distanta o “pastila otravitoare” care va face laptopul complet inoperabil. Astfel, vor fi eliminate riscurile rezultate in urma pierderii sau furtului laptopului in ceea ce priveste afectarea confidentialitatii informatiilor stocate in memoria portabilului.

Odata ce va fi recuperat, notebook-ul va putea fi reactivat cu ajutorul unei parole sau a unui cod unic de recuperare.

Produsul ofera mai multe elemente de securitate: “HDD ShockShield Protection” pentru absorbtia socurilor cu scopul prevenirii pierderilor de date electronice, autentificarea pe baza recunoasterii amprentei (“AI Pre-Boot Finger Logon”), functia “AI Secure Delete” si tehnologia “Anti-theft” care ajuta la localizarea laptopului in cazul furtului. In plus, P30 ofera o fiabilitate sporita, gratie unui design robust bazat pe “Magnesium Skeleton”, pentru ca utilizatorii sa isi pastreze increderea ca portabilul lor va face fata rigorilor operarii mobile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *