Kingston Technology -USB DataTraveler 150 acum la 64GB

 

Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent in produse de memorie, anunţa astazi lansarea dispozitivului de stocare USB cu o capacitate de 64GB DataTraveler® 150 (DT150).

DT150 ofera cea mai mare capacitate de stocare din intreaga serie de unitaţi Flash USB DataTraveler. Astfel, utilizatorii au la dispoziţie suficient spaţiu pentru a-si asigura informaţiile importante stocate pe hard disc, sau pentru a transporta colecţii intregi de muzica, fotografii, documente sau chiar filme in formate de inalta definiţie, toate intr-o singura unitate compacta.

“Noul DataTraveler 150 de 64 de GB duce limitele capacitaţilor de stocare ale unitaţilor compacte la urmatorul nivel,” a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd. “Odata cu cresterea dimensiunilor fisierelor media, precum fotografiile sau melodiile, si nevoia de unitaţi de stocare compacte de capacitaţi mari va continua sa creasca. Unitatea DT150 se adreseaza tocmai acestor nevoi de astazi.”

Unitatea de memorie Kingston DataTraveler 150 este compatibila cu sistemele de operare Windows Vista, XP, Windows 2000, Mac OS X 10.3 (si versiuni mai recente) si Linux 2.6 (si mai recente). DT150 benficiaza de o garanţie de cinci ani.

Kingston DataTraveler 150

Cod produs Preţ estimativ

DT150/64GB 480 Lei

DT150/32GB 260 Lei

Specificaţii ale dispozitivului DataTraveler 150:

• Capacitate*: 64GB, 32GB

• Dimensiuni: 78 mm x 22 mm x 12 mm

• Temperatura de operare: de la 0º C la 60º C

• Temperatura de stocare: de la -20º C la 85º C

• Conectivitate: port USB

• Versatilitate: Dimensiuni de buzunar pentru transport facil

• Garanţie: 5 ani

• Sisteme de operare compatibile: Windows Vista® (Windows ReadyBoost™ nu este suportat), Windows XP (SP1, SP2), Windows 2000 (SP4), Mac OS X v.10.3.x si mai recent, Linux v.2.6.x si mai recent.

* Nota: O parte din capacitatea de stocare este folosita pentru formatare sau alte funcţii si, astfel, nu poate fi folosita pentru stocarea de date. Pentru mai multe informaţii, va rugam sa consultaţi Ghidul Kingston pentru Memoriile Flash la www.kingston.com/Flash_Memory_Guide.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: George Calinescu

Un comentariu la „Kingston Technology -USB DataTraveler 150 acum la 64GB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *