Kingston Technology lanseaza memoriile HyperX DDR3 2GHz

 

Compania Kingston Technology, lider mondial independent in productia de module de memorie pentru calculatoare personale, anunta astazi disponibilitatea modulelor de memorie DDR3 HyperX® cu frecventa de 2GHz. Noile module de memorie HyperX PC3-16000 sunt livrate in kit-uri de 2GB, oferind atat entuzistilor cat si pasionatilor de gaming profile de varf pre-programate EPP (Enhanced Performance Profile).

“Noile module Kingston DDR3 HyperX 2GHz sunt testate riguros la frecventele si latentele specificate si vin in intampinarea entuziastilor ce ruleaza frecvent benchmark-uri. Pentru acesti utilizatori frecventa de 2GHz a devenit pur si simplu o necesitate in atingerea unor performante remarcabile, de top” a spus Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd. “Entuziastii pasionati de benchmark-uri, gamerii isi imping la limita, cu ajutorul overclocking-ului, performantele configuratiilor curente, iar aceste module, ce ruleaza la 2GHz, vor fructifica la maxim potentialul celor mai bune placi de baza cu DDR de pe piata” – a mai adaugat reprezentantul Kingston Technology.

Odata cu adaugarea kit-ului de 2GHz, Kingston ofera in prezent o gama completa de memorii DDR3 pentru calculatoare personale, avand varii viteze si capacitati. Kingston HyperX vine cu garantie pe viata.

 

Autor: Gabriel Florian

Sursa:Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *