Kingston imbunatateste modulele de memorie HyperX DDR3

Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent in produse de memorie, anunta lansarea unei versiuni cu latenta ultra-joasa (ULL) a unitatii de memorie HyperX DDR3 de 2GHz. Noua unitate de memorie HyperX de 2GHz este disponibila imediat in kituri de 6GB si 3GB si functioneaza la o latenta joasa de CL 8, pentru performante superioare pe platformele Core i7 si X58.

“Dupa lansarea primelor kit-uri de memorii triple channel de 2GHz in luna octombrie 2008, Kingston le ofera jucatorilor entuziasti si pasionatilor de tehnologiile IT noi posibilitati de utilizare a echipamentelor, odata cu introducerea unei noi generatii de kit-uri HyperX de 2GHz,” a declarat Mark Tekunoff, Senior Technology Manager, Kingston. “Noile kit-uri triple channel cu latente ultra-joase beneficiaza de disipatoarele de caldura din seria HyperX T1. Modulele de memorie folosesc tehnologia HyperX Thermal Xchange (HTX) pentru optimizarea functionalitatii sistemului la 1,65 volti pe placile de baza bazate pe Core i7 concepute pentru performante inalte.”

Kit-urile de 2GHz ULL vin in completarea familiei de module de memorie HyperX cu disipatoare de caldura inalte T1. Seria variaza de la kit-uri de DDR2-800MHz de 2GB, pâna la DDR3-2000MHz de 6GB. Memoriile Kingston HyperX beneficiaza de o garantie pe durata de viata. Pentru informatii detaliate, va rugam sa vizitati site-ul Kingston la www.kingston.com/europe

 

 

 

Sursa:Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *