Kingston DataTraveler 150 de 32GB

 

Compania Kingston Technology, lider mondial independent in productia de module de memorie pentru calculatoare personale, anunta astazi lansarea dispozitivului de stocare USB de mare capacitate, DataTraveler 150 (DT150) de 32GB.

DT150 este unitatea de memorie cu cea mai mare capacitate de stocare din intreaga gama de dispozitive DataTraveler USB si le permite utilizatorilor sa depoziteze pe aceeasi unitate de memorie atat datele legate de serviciu, cat si continutul digital personal, punandu-le la dispozitie un spatiu generos. Acum, utilizatorii pot transporta cantitati mari de date diverse fara a avea nevoie sa mai apeleze la dispozitive de stocare auxiliare: librarii intregi de melodii, fotografii, documente oficiale de dimensiuni mari si chiar fisiere video pot fi stocate cu usurinta pe aceeasi unitate de memorie.

“Noul dispozitiv DataTraveler 150 a depasit barierele de stocare odata cu facilitarea stocarii pe o singura unitate atat a informatiilor cu caracter business, cat si a continutului digital personal,” a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd. “Odata cu cresterea dimensiunilor fisierelor video si audio, este evident ca a crescut si nevoia pentru solutii de stocare de buzunar capabile sa ofere capacitati mari de stocare. Unitatea de memorie DT 150 se adreseaza tocmai acestor necesitati actuale.”

Kingston’s DataTraveler 150 este compatibil atat cu sistemele de operare Windows Vista, XP si Windows 2000, cat si cu Mac OS X 10.3 (si mai recent) si Linux 2.6 (si mai recent). DT150 beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Specificatii ale dispozitivului DataTraveler 150:

• Capacitate*: 32GB

• Dimensiuni: 78 mm x 22 mm x 12 mm

• Temperatura de operare: 0º C la 60º C

• Temperatura de stocare: -20º C la 85º C

• Conectivitate: port USB

• Versatilitate: Dimensiuni de buzunar pentru transport facil

• Garantie: 5 ani

 

Autor: Gabriel Florian

Sursa:Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *