Key Soft a integrat OCR OmniPage Capture

Prin includerea functionalitatilor de recunoastere caractere, setul de aplicatii pentru managementul afacerii KeySoft TMS (Total Management System) permite scaderea timpului necesar pentru conversia si prelucrarea documentelor in format fizic (hartie) sau format electronic de tip imagine (exemplu: fax) permitand prelucrarea, arhivarea si regasirea in timp util a informatiei.

In cadrul fiecarei companii, o cantitate mare de informatie este greu accesibila. Nu e simplu sa cauti o informatie rasfoind vrafuri de dosare sau vizualizand o multime de imagini. In plus, atunci cand in sfarsit gasiti informatia, reutilizarea presupune editarea de la zero a unui nou document.

Accesul este limitat, de cele mai multe ori singura informatie disponibila este denumirea documentelor si doar in cazurile fericite exista un opis care sa permita localizarea fizica a documentului.

Tehnologiile de recunoastere caractere fac posibil accesul la informatii permitand atat transformarea facila a imaginii intr-un format editabil cat si indexarea informatiilor in baza de date pentru regasire rapida.

Beneficiind de 3 motoare de recunoastere caractere ce lucreaza concurent asupra imaginii precum si de un sistem flexibil de votare, solutia Nuance s-a dovedit a fi una performanta pentru conversia, editarea, procesarea si partajarea documentelor. Aplicatiile OmniPage au obtinut peste 100 de premii importante in industria de profil din intreaga lume.

Sursa: Nuance ( www.nuance.com ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *