IT Direct, noul distribuitor Gigabyte

Compania Gigabyte, unul din principalii producatori de placi de baza si placi video, anunta semnarea unui nou parteneriat de distributie pentru piata din Romania. Din iunie 2009, IT Direct distribuie placi de baza si placi video Gigabyte in Romania, alaturi de Asesoft Distribution si ElkoTech Romania.

”Parteneriatul cu IT Direct vine in intampinarea nevoilor pietei IT din Romania. Evenimentele din ultimele luni, inchiderea K-TECH Electronics, alaturi de alte modificari din piata de distributie din Romania, ne-au determinat sa actionam pentru a putea satisface cererea de echipamente hardware de pe piata si a oferi partenerilor Gigabyte o retea de distributie bine organizata pentru fiecare segment din piata” – a afirmat Brian Wu, Deputy Manager pentru Europa de Est.

In urma acordului incheiat cu Gigabyte, IT Direct serveste mai bine cererea de componente de ultima generatie, ce inglobeaza tehnologii de top, prin placi de baza pentru platformele AMD si Intel si prin placi video dotate cu procesoare video de la ATI si NVIDIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *