Iridiacom a intrat in parteneriat cu TOPEX

 

Iridiacom, distribuitorul din Marea Britanie cu sediul în Hertfordshire, a anunţat încheierea unui parteneriat cu firma TOPEX din România. Iridiacom a devenit astfel distribuitor în UK pentru gama TOPEX de gateway-uri GSM, 3G şi VoIP.

Dl. Alan Doyle din cadrul companiei Iridiacom a declarat: ”Suntem încântaţi să adăugăm portofoliului nostru şi gama de gateway-uri TOPEX.

Considerăm că interfaţa Mobilink GSM va deveni foarte populară pentru piaţa SME unde gateway-urile single sau dual SIM sunt principalele cerinţe. Se simţea nevoia pe această piaţă de a se înlocui Nokia Premicell şi acum noi avem oportunitatea să livrăm acest produs de calitate la un preţ avantajos. TOPEX furnizează de asemenea o întreagă gamă de gateway-uri GSM cu o capacitate de până la 30 SIM-uri şi are o poziţie favorabilă pe piaţa VoIP, gateway-urile sale fiind compatibile cu toate sistemele IP PBX inclusiv Asterisk.”

Compania TOPEX este prezentă pe piaţa SME cu gama sa de interfeţe Mobilink dar are compatibil pentru această piaţă şi gateway-ul VoiBridge care suportă 2 sau 4 SIM-uri pe o interfaţă PRI. Echipamentul VoiBridge are de asemenea avantajul că suportă 2 interfeţe PRI astfel încât să devină o punte de legătură între o centrală PBX şi una cu linii ISDN nefiind nevoie de interfeţe speciale sau de programarea sistemului PBX.

Iridiacom va colabora cu TOPEX pentru a distribui gateway-urile în anumite sectoare de business, abordând de asemenea reseleri şi integratori de sisteme. Compania a lansat cu această ocazie un website: www.topexuk.com iar mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul: www.iridia.com.

Dl.Radu Balaci, Business Development Manager la TOPEX a declarat: ‘De multă vreme eram în căutarea unui partener potrivit pentru piaţa din UK şi suntem siguri că am găsit în Iridiacom distribuitorul ideal. Este o companie ce pune mare accent pe partea tehnică a soluţiilor şi are o experienţă vastă pe piaţa GSM şi VoIP. Sperăm că întreaga noastră gamă de gateway-uri GSM îi va ajuta să îşi îmbunătăţească şi consolideze portofoliul. “

Având sediul în Hemel Hempstead, Hertfordshire, Iridiacom LTD este distribuitor în UK pentru o gamă largă de produse VoIP de telecomunicaţii. Iridiacom este structurată pentru a vinde prin intermediul unei reţele naţionale de comercianţi şi livrează o gamă vastă de produse şi aplicatii telecom de la vendori precum Telrad Connegy, Teles şi T3 Software.

TOPEX este o companie românească ce produce echipamente de telecomunicaţii destinate operatorilor de reţele fixe şi mobile precum şi integratorilor IT&C. Are o experienţă de peste 18 ani în cercetarea, dezvoltarea şi producţia echipamentelor de telecomunicaţii civile şi militare.

 

 

 

Autor: Mihaela Radulescu

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *