iPhone nu mai este in topul vanzarilor din SUA

iPhone-Blackberry-Soft.roCu toate ca dispozitivul iPhone a tinut piept concurentei o buna bucata de vrememe, in prezent acesta a predat stacheta lui BlackBerry Curve. Smartphone-ul din urma a devenit cel mai bine vandut smartphone din Statele Unite, potrivit grupului de cercetare NPD.

Compania Research in Motion, producatorul BlackBerry, care domina piata telefoanelor smartphone de tip business in SUA, a avut si trei modele intre cele mai bine vandute cinci telefoane smartphone destinate consumatorilor.

iPhone a fost cel mai bine vandut vandut smartphone in ultimele doua trimestre din 2008, fiind urmat de BlackBerry Curve si Centro, modelul companiei Palm.

Grupul NPD atribuie avansul dobandit de Curve ofertei speciale derutate de Verizon Wireless, prin care clientul care cumpara un smartphone BlackBerry Curve primea gratuit inca unul, dar si posibilitatii telefonului RIM de a functiona in toate cele patru mari retele de telefonie mobila din SUA. iPhone este disponibil pe teritoriul Statelor Unite doar prin AT&T.

Lupta inca nu s-a incheiat, deoarece Apple ar putea lansa un nou iPhone in urmatoareale luni, iar Palm si-a programat lansarea mult-asteptatului model Pre in trimestrul al doilea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *