Investitie Cosmote in jud. Dolj – 25 de mil. de euro

Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania a investit 25 de milioane de euro in vederea extinderii si dezvoltarii reţelei GSM din judeţul Dolj, a anuntat operatorul printr-un comunicat. Aceasta investitie a permis ca 98 la suta din populatia acestei zone să beneficieze de acoperire Cosmote.

Prin aceasta investitie, operatorul de telefonie a marit aria de receptie a semnalului Cosmote, acoperind 98 la suta din populatia acestei zone.

Potrivit Cosmote, totalul investitiilor in reţea, numai pentru judetul Dolj, se va ridica la 29 de milioane de euro pana la sfarsitul anului.

In prezent, la nivel national, Cosmote ofera acoperire pentru mai mult de 98 la suta din populatia Romaniei si pentru 87 la suta din teritoriu. Anul trecut, operatorul de telefonie mobila a investit in Romania 201 milioane de euro, iar investitiile in infrastructura retelei avand cea mai mare pondere.

Veniturile totale ale operatorului de telefonie mobila au crescut in 2007 cu peste 255,5 la suta, ajungand la 155,6 milioane euro, fata de 43,8 milioane de euro in 2006.

Sursa: Cosmote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *